011 54 47 13 OF MAIL ONS

Caroline Reynders, zaakvoerster van Ergonomio

Bij Ergonomio uit Kozen zit u goed. Het bedrijf is gespecialiseerd in ergonomische bureaustoelen en tools om een werkplek ergonomisch in te richten. Voor de reiniging van hun ramen kiest zaakvoerster Caroline Reynders voor de ervaring en expertise van ramenwasser en gevelreiniger HD Cleaning Services.

Caroline Reynders, zaakvoerster van Ergonomio: “Wij werken al vele jaren samen met HD Cleaning Services en zijn zeer tevreden over het werk dat ze leveren. We hebben een kantoor aan huis en Yilmaz is onze vaste ramenwasser. Elke zes weken komt hij de ramen van ons kantoor en ons huis wassen aan de binnen- en de buitenkant. Het is heel fijn om een vaste ramenwasser te hebben, want zo’n persoon komt overal in je huis. Je moet er dus een vertrouwensband mee kunnen opbouwen, en die hebben we.

Yilmaz is altijd heel vriendelijk en doet zijn werk heel professioneel en nauwkeurig. Ik vind het ook heel makkelijk dat HD Cleaning Services altijd een afspraak maakt om langs te komen. Ook al hebben we een contract voor lange duur. Kortom: ik kan hun diensten aan iedereen aanbevelen.”

Wil jij net als Caroline Reynders uit Kozen het comfort van een vaste ramenwasser genieten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.
 

Waarom kiezen voor HD Cleaning Services?

 

Een professionele realisatie van uw droomproject met oog op het beste resultaat. Kraaknette ramen en gevels.

 

Een uitvoering die inspeelt op de trends en vereisten van het moment. Een optimaal rendement voor uw investering.

 

Een klantvriendelijke service achteraf. Bij ons primeert klanttevredenheid. Met oog op een optimale samenwerking!

 

Openingsuren

Maandag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Dinsdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Woensdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Donderdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Vrijdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Zaterdag GESLOTEN  
Zondag GESLOTEN  

 

Gevelreiniging

Regen, hagel, sneeuw en opwaaiend vuil. Uw gevels krijgen het soms hard te verduren. Ze worden blootgesteld aan de meest uiteenlopende en gure  weersomstandigheden. Het gevolg? Ze raken vuil en verliezen hun uitstraling,  want uw bedrijf gaat er grauw uitzien. Wil u opnieuw gevels die stralen?

Ruitenwasserij

Uw ramen zijn uw kijk op de wereld. Letterlijk. Daarom helpen wij u graag om uw blik te verruimen. We zorgen ervoor dat uw ramen kraaknet zijn. Zo  behoudt u uw klare kijk en geniet u optimaal van het verhelderende daglicht of  de warme zonnestralen die door uw ramen naar binnen vallen.

Waarom HDCS?

Uw comfort is essentieel voor ons. Wil u een snelle en efficiënte oplossing om  uw ramen en gevels te reinigen? Kies dan voor onze transparante aanpak en  verzeker uzelf in vijf eenvoudige stappen van ramen en gevels die altijd proper zijn.

Cookies en privacy