011 54 47 13 OF MAIL ONS

Dé ramenwasser en gevelreiniger voor bedrijven in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant

U krijgt geen tweede kans om een eerste indruk te maken. Het eerste wat uw klanten zien als ze bij uw bedrijf of zaak aankomen, is de buitenkant van uw gebouw. Zijn de gevels en ramen van uw kantoor, toonzaal of winkel vuil? Dan maakt u geen goede indruk. Reken daarom op ramenwasser en gevelreiniger HD Cleaning Services, uw flexibele en ervaren partner in gevelreiniging en ramen wassen. Zo zien uw gevels en ramen er altijd kraaknet uit!

Ramenwasser voor grote én kleine bedrijven

HD Cleaning Services kiest voor een persoonlijke aanpak op maat van uw bedrijf en gebouw. Flexibiliteit, kwaliteit en oog voor detail staan centraal in onze bedrijfsfilosofie. Wij zijn een Limburgse ramenwasser en gevelreiniger die elk project met respect en professionalisme behandelt. Of u nu de gevels van uw magazijn wilt laten reinigen, alle ramen van uw glazen kantoorgebouw wilt laten wassen, of gewoon op een vast moment de ramen van uw eenmanszaak wilt laten poetsen: bij ons bent u zeker van een schitterend resultaat!

>> Laat u overtuigen door de getuigenissen van onze tevreden klanten >>

Respectvol werken

Uw bedrijf is een plaats waar mensen werken en klanten komen. En dat begrijpen wij heel goed. Daarom komen wij uw ramen wassen of uw gevel reinigen op het moment dat voor u het best past. Wij voeren onze opdracht uit met respect en aandacht voor u, uw medewerkers en klanten. Kiest u voor periodieke afspraken? Dan ontvangt u eerst een e-mail van ons om u van onze komst op de hoogte te stellen. Past het voorgestelde moment niet? Dan leggen we samen een ander tijdstip vast.

Hebt u een bedrijf in Limburg, Vlaams-Brabant of Antwerpen? En wilt u uw ramen laten wassen of uw gevels laten reinigen door een professionele ramenwasser en gevelreiniger? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom kiezen voor HD Cleaning Services?

 

Een professionele realisatie van uw droomproject met oog op het beste resultaat. Kraaknette ramen en gevels.

 

Een uitvoering die inspeelt op de trends en vereisten van het moment. Een optimaal rendement voor uw investering.

 

Een klantvriendelijke service achteraf. Bij ons primeert klanttevredenheid. Met oog op een optimale samenwerking!

 

Openingsuren

Maandag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Dinsdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Woensdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Donderdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Vrijdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Zaterdag GESLOTEN  
Zondag GESLOTEN  

 

Gevelreiniging

Regen, hagel, sneeuw en opwaaiend vuil. Uw gevels krijgen het soms hard te verduren. Ze worden blootgesteld aan de meest uiteenlopende en gure  weersomstandigheden. Het gevolg? Ze raken vuil en verliezen hun uitstraling,  want uw bedrijf gaat er grauw uitzien. Wil u opnieuw gevels die stralen?

Ruitenwasserij

Uw ramen zijn uw kijk op de wereld. Letterlijk. Daarom helpen wij u graag om uw blik te verruimen. We zorgen ervoor dat uw ramen kraaknet zijn. Zo  behoudt u uw klare kijk en geniet u optimaal van het verhelderende daglicht of  de warme zonnestralen die door uw ramen naar binnen vallen.

Waarom HDCS?

Uw comfort is essentieel voor ons. Wil u een snelle en efficiënte oplossing om  uw ramen en gevels te reinigen? Kies dan voor onze transparante aanpak en  verzeker uzelf in vijf eenvoudige stappen van ramen en gevels die altijd proper zijn.

Cookies en privacy