011 54 47 13 OF MAIL ONS

Dominique Mardulier, zaakvoerder van AXA Bank Zonhoven en Q-Fin Mardulier & Partners

Het AXA Bank en Q-Fin-filiaal in Zonhoven helpt u met financieel advies, betrouwbare bankproducten, beleggingen, spaar- en verzekeringsproducten op maat, en fiscale optimalisatie. Hun doel? U een financieel zorgeloze toekomst schenken. Om hun ramen te laten schitteren, kiest zaakvoerder Dominique Mardulier al acht jaar voor het vakmanschap van ramenwasser HD Cleaning Services.

Dominique Mardulier: “We zijn bij HD Cleaning Services terechtgekomen toen die de klantenportefeuille van onze vorige ramenwasser overnam. We hebben met onze ramen en hoge glazen wanden heel wat vierkante meters glas die gewassen moeten worden. HD Cleaning Services werkt correct, snel en discreet. Dat laatste is heel belangrijk voor ons, want onze ramen en wanden worden tijdens onze openingsuren gewassen. En dat verloopt allemaal heel vlot. Als je er niet op let, merk je zelfs niet dat Yilmaz, onze vaste ramenwasser, er is. HD Cleaning Services levert uitstekend werk tegen een competitieve prijs en communiceert heel helder over hun komst. Ik ben dan ook heel tevreden over onze samenwerking.”

Kies net zoals Dominique Mardulier voor de discretie en kwaliteit van ramenwasser HD Cleaning Services. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Waarom kiezen voor HD Cleaning Services?

 

Een professionele realisatie van uw droomproject met oog op het beste resultaat. Kraaknette ramen en gevels.

 

Een uitvoering die inspeelt op de trends en vereisten van het moment. Een optimaal rendement voor uw investering.

 

Een klantvriendelijke service achteraf. Bij ons primeert klanttevredenheid. Met oog op een optimale samenwerking!

 

Openingsuren

Maandag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Dinsdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Woensdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Donderdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Vrijdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Zaterdag GESLOTEN  
Zondag GESLOTEN  

 

Gevelreiniging

Regen, hagel, sneeuw en opwaaiend vuil. Uw gevels krijgen het soms hard te verduren. Ze worden blootgesteld aan de meest uiteenlopende en gure  weersomstandigheden. Het gevolg? Ze raken vuil en verliezen hun uitstraling,  want uw bedrijf gaat er grauw uitzien. Wil u opnieuw gevels die stralen?

Ruitenwasserij

Uw ramen zijn uw kijk op de wereld. Letterlijk. Daarom helpen wij u graag om uw blik te verruimen. We zorgen ervoor dat uw ramen kraaknet zijn. Zo  behoudt u uw klare kijk en geniet u optimaal van het verhelderende daglicht of  de warme zonnestralen die door uw ramen naar binnen vallen.

Waarom HDCS?

Uw comfort is essentieel voor ons. Wil u een snelle en efficiënte oplossing om  uw ramen en gevels te reinigen? Kies dan voor onze transparante aanpak en  verzeker uzelf in vijf eenvoudige stappen van ramen en gevels die altijd proper zijn.

Cookies en privacy