011 54 47 13 OF MAIL ONS

Ivan Dilissen, zaakvoerder van I&L Technical Solutions

Voor technische assistentie, werfbegeleiding en werfopvolging met een focus op ramen en deuren moet u bij I&L Technical Solutions in Neerpelt zijn. Zaakvoerder Ivan Dilissen heeft oog voor detail. Daarom koos hij HD Cleaning Services als ramenwasser voor de ramen en deuren van zijn kantoorruimten.

Ivan Dilissen, zaakvoerder van I&L Technical Solutions: “HD Cleaning Services zorgt er al zeven jaar voor dat de ramen en deuren van onze kantoren glanzen en blinken. Ik heb Yilmaz leren kennen op een werf en het klikte meteen. Hij is heel vriendelijk en levert uitstekend werk. Hij wil trots zijn op zijn propere ramen en is heel nauwkeurig. Dat vind ik erg belangrijk.

Yilmaz werkt altijd heel snel, zonder daarbij een gehaaste indruk te maken. Hij is een heel rustige persoon. HD Cleaning Services blinkt uit in stiptheid en correctheid: niet alleen wat hun werk betreft, maar ook in hun administratieve opvolging. Om de zes weken krijgen we een mailtje met een concreet moment waarop Yilmaz wil langskomen om onze ramen te wassen. Dat is een prettige manier van samenwerken. Ik kan dus alleen maar positief zijn.”

Wilt u de ramen en glazen deuren van uw kantoor net zoals Ivan uit Neerpelt laten kuisen door een flexibele en professionele ramenwasser? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.
 

Waarom kiezen voor HD Cleaning Services?

 

Een professionele realisatie van uw droomproject met oog op het beste resultaat. Kraaknette ramen en gevels.

 

Een uitvoering die inspeelt op de trends en vereisten van het moment. Een optimaal rendement voor uw investering.

 

Een klantvriendelijke service achteraf. Bij ons primeert klanttevredenheid. Met oog op een optimale samenwerking!

 

Openingsuren

Maandag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Dinsdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Woensdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Donderdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Vrijdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Zaterdag GESLOTEN  
Zondag GESLOTEN  

 

Gevelreiniging

Regen, hagel, sneeuw en opwaaiend vuil. Uw gevels krijgen het soms hard te verduren. Ze worden blootgesteld aan de meest uiteenlopende en gure  weersomstandigheden. Het gevolg? Ze raken vuil en verliezen hun uitstraling,  want uw bedrijf gaat er grauw uitzien. Wil u opnieuw gevels die stralen?

Ruitenwasserij

Uw ramen zijn uw kijk op de wereld. Letterlijk. Daarom helpen wij u graag om uw blik te verruimen. We zorgen ervoor dat uw ramen kraaknet zijn. Zo  behoudt u uw klare kijk en geniet u optimaal van het verhelderende daglicht of  de warme zonnestralen die door uw ramen naar binnen vallen.

Waarom HDCS?

Uw comfort is essentieel voor ons. Wil u een snelle en efficiënte oplossing om  uw ramen en gevels te reinigen? Kies dan voor onze transparante aanpak en  verzeker uzelf in vijf eenvoudige stappen van ramen en gevels die altijd proper zijn.

Cookies en privacy