011 54 47 13 OF MAIL ONS

Jan Jacobs, zaakvoerder van Ellimac bvba

Ellimac bvba is een dynamisch bedrijf uit Houthalen-Helchteren dat gespecialiseerd is in de fabricage en verkoop van ingelijste posters en wanddecoratie. Om de ramen van hun bedrijf te laten blinken, kozen ze voor de ervaring en expertise van ruitenwasser HD Cleaning Services.

Jan Jacobs, zaakvoerder van Ellimac bvba: “HD Cleaning Services is zichzelf aan ons komen voorstellen met de vraag of we nog een ruitenwasser zochten voor ons gebouw. We zijn toen op dat aanbod ingegaan en zijn daar nu erg blij mee. HD Cleaning Services wast nu al enkele jaren de ramen van onze zaak in Houthalen-Helchteren.

We zijn heel tevreden over de kwaliteit en stiptheid van hun werk. We werken met een vaste maandelijkse planning en dat is heel handig. We weten wanneer we de mensen van HD Cleaning Services mogen verwachten. En we zijn zeker dat deze professionele ruitenwasser de ramen van ons gebouw precies op het geplande moment komt wassen. Ik ben dan ook zeer te spreken over onze samenwerking en raad HD Cleaning Services zeker aan andere bedrijven aan.”

Wilt u net zoals Ellimac bvba uit Houthalen-Helchteren een stipte ruitenwasser? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.
 

Waarom kiezen voor HD Cleaning Services?

 

Een professionele realisatie van uw droomproject met oog op het beste resultaat. Kraaknette ramen en gevels.

 

Een uitvoering die inspeelt op de trends en vereisten van het moment. Een optimaal rendement voor uw investering.

 

Een klantvriendelijke service achteraf. Bij ons primeert klanttevredenheid. Met oog op een optimale samenwerking!

 

Openingsuren

Maandag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Dinsdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Woensdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Donderdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Vrijdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Zaterdag GESLOTEN  
Zondag GESLOTEN  

 

Gevelreiniging

Regen, hagel, sneeuw en opwaaiend vuil. Uw gevels krijgen het soms hard te verduren. Ze worden blootgesteld aan de meest uiteenlopende en gure  weersomstandigheden. Het gevolg? Ze raken vuil en verliezen hun uitstraling,  want uw bedrijf gaat er grauw uitzien. Wil u opnieuw gevels die stralen?

Ruitenwasserij

Uw ramen zijn uw kijk op de wereld. Letterlijk. Daarom helpen wij u graag om uw blik te verruimen. We zorgen ervoor dat uw ramen kraaknet zijn. Zo  behoudt u uw klare kijk en geniet u optimaal van het verhelderende daglicht of  de warme zonnestralen die door uw ramen naar binnen vallen.

Waarom HDCS?

Uw comfort is essentieel voor ons. Wil u een snelle en efficiënte oplossing om  uw ramen en gevels te reinigen? Kies dan voor onze transparante aanpak en  verzeker uzelf in vijf eenvoudige stappen van ramen en gevels die altijd proper zijn.

Cookies en privacy