011 54 47 13 OF MAIL ONS

Johan Vanhaeren, zaakvoerder van DKC Diestse Keukencentrale

De Diestse Keukencentrale ontwerpt de perfecte keuken voor uw interieur. U bent er zeker van een gedetailleerd ontwerp én een uitstekende dienstverlening tot en met de plaatsing. Zaakvoerder Johan Vanhaeren heeft graag een propere toonzaal om zijn keukens optimaal tot hun recht te laten komen. Daarom koos hij voor de expertise van HD Cleaning Services om de ramen van zijn toonzaal en kantoren te laten glanzen. 

Johan Vanhaeren: “Heidi, de zaakvoerster van HD Cleaning Services, heeft nog keukens voor mij verkocht. Maar uiteindelijk is ze haar eigen weg gegaan en heeft ze zelf een bedrijf gestart. Ik heb hier in Diest een nieuwe zaak geopend en ik zocht iemand om onze ramen te wassen. Zo ben ik dan na vele jaren weer met haar in contact gekomen. Al sinds de opening van onze zaak, nu zes jaar geleden, wast HD Cleaning Services onze ramen. Alles wat glas is, wordt door hen vanbinnen en vanbuiten onder handen genomen.

Klanten die de toonzaal bezoeken vragen ons geregeld wie onze ramen wast. En dan brengen we hen in contact met HD Cleaning Services. We stellen hun stiptheid en kwaliteit erg op prijs. Alles wordt nauwkeurig ingepland en onze ramen blijven ook heel lang proper. Dat is te danken aan de creativiteit van onze ramenwasser Yilmaz. Hij experimenteert met producten. Daardoor hebben onze ramen vijf weken na een poetsbeurt nog altijd een mooie glans. De nette afwerking is natuurlijk een absoluut pluspunt. De raamframes, vensterbanken en vloer laat Yilmaz proper achter. Wij zijn met andere woorden erg tevreden over HD Cleaning Services en kunnen hun diensten zeker aanraden.”

Wilt u net zoals de Diestse Keukencentrale genieten van een mooie en langdurige glans op uw ramen? Kies dan voor HD Cleaning Services als uw ramenwasser. Neem gerust contact op voor meer informatie.
 

Waarom kiezen voor HD Cleaning Services?

 

Een professionele realisatie van uw droomproject met oog op het beste resultaat. Kraaknette ramen en gevels.

 

Een uitvoering die inspeelt op de trends en vereisten van het moment. Een optimaal rendement voor uw investering.

 

Een klantvriendelijke service achteraf. Bij ons primeert klanttevredenheid. Met oog op een optimale samenwerking!

 

Openingsuren

Maandag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Dinsdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Woensdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Donderdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Vrijdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Zaterdag GESLOTEN  
Zondag GESLOTEN  

 

Gevelreiniging

Regen, hagel, sneeuw en opwaaiend vuil. Uw gevels krijgen het soms hard te verduren. Ze worden blootgesteld aan de meest uiteenlopende en gure  weersomstandigheden. Het gevolg? Ze raken vuil en verliezen hun uitstraling,  want uw bedrijf gaat er grauw uitzien. Wil u opnieuw gevels die stralen?

Ruitenwasserij

Uw ramen zijn uw kijk op de wereld. Letterlijk. Daarom helpen wij u graag om uw blik te verruimen. We zorgen ervoor dat uw ramen kraaknet zijn. Zo  behoudt u uw klare kijk en geniet u optimaal van het verhelderende daglicht of  de warme zonnestralen die door uw ramen naar binnen vallen.

Waarom HDCS?

Uw comfort is essentieel voor ons. Wil u een snelle en efficiënte oplossing om  uw ramen en gevels te reinigen? Kies dan voor onze transparante aanpak en  verzeker uzelf in vijf eenvoudige stappen van ramen en gevels die altijd proper zijn.

Cookies en privacy