011 54 47 13 OF MAIL ONS

Karlien De Turck, medezaakvoerster van Kaasbrik

Kaasbrik is een familiebedrijf met dertig werknemers. De onderneming is gespecialiseerd in kaas versnijden en verpakken. Jaarlijks verwerkt Kaasbrik zo’n tienduizend ton kaas. Geraspt, in kubusjes, blokjes, schilfers, poedervorm of plakjes, het kan allemaal. Om de ramen van hun bedrijf glanzend te houden, kiest Kaasbrik voor het vakmanschap van HD Cleaning Services

Medezaakvoerster Karlien De Turck: “Zo’n zes keer per jaar komt ramenwasser HD Cleaning Services de ramen van ons bedrijf eens goed onder handen nemen. Onze ramen worden dan door Yilmaz aan de binnen- en buitenkant grondig gewassen. Hij is altijd erg discreet en stoort ons nooit in ons werk. Hij ruimt alles netjes op en laat alles achter zoals het was. Met dat verschil dat de ramen proper zijn natuurlijk.

Het werk wordt altijd goed en efficiënt uitgevoerd en daar zijn we erg tevreden over. Ons bedrijf heeft heel hoge ramen en het is niet altijd makkelijk om erbij te kunnen. Maar HD Cleaning Services laat onze ramen ook op die moeilijk bereikbare plaatsen stralen.”

Is uw bedrijf op zoek naar een ramenwasser? Wilt u net zoals Kaasbrik uit Halen uw ramen laten stralen op een discrete en efficiënte manier? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.  

Waarom kiezen voor HD Cleaning Services?

 

Een professionele realisatie van uw droomproject met oog op het beste resultaat. Kraaknette ramen en gevels.

 

Een uitvoering die inspeelt op de trends en vereisten van het moment. Een optimaal rendement voor uw investering.

 

Een klantvriendelijke service achteraf. Bij ons primeert klanttevredenheid. Met oog op een optimale samenwerking!

 

Openingsuren

Maandag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Dinsdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Woensdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Donderdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Vrijdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Zaterdag GESLOTEN  
Zondag GESLOTEN  

 

Gevelreiniging

Regen, hagel, sneeuw en opwaaiend vuil. Uw gevels krijgen het soms hard te verduren. Ze worden blootgesteld aan de meest uiteenlopende en gure  weersomstandigheden. Het gevolg? Ze raken vuil en verliezen hun uitstraling,  want uw bedrijf gaat er grauw uitzien. Wil u opnieuw gevels die stralen?

Ruitenwasserij

Uw ramen zijn uw kijk op de wereld. Letterlijk. Daarom helpen wij u graag om uw blik te verruimen. We zorgen ervoor dat uw ramen kraaknet zijn. Zo  behoudt u uw klare kijk en geniet u optimaal van het verhelderende daglicht of  de warme zonnestralen die door uw ramen naar binnen vallen.

Waarom HDCS?

Uw comfort is essentieel voor ons. Wil u een snelle en efficiënte oplossing om  uw ramen en gevels te reinigen? Kies dan voor onze transparante aanpak en  verzeker uzelf in vijf eenvoudige stappen van ramen en gevels die altijd proper zijn.

Cookies en privacy