011 54 47 13 OF MAIL ONS

Lilianne Van Erum, medewerkster van Boekhoudkantoor E & L

Boekhoudkantoor E & L uit Bree is uw partner voor alles wat te maken heeft met boekhouding en fiscaliteit. Het bedrijf begeleidt, ondersteunt en adviseert vrije beroepers, zelfstandige ondernemers en kmo’s. Voor hun blinkende ramen koos E & L voor de stiptheid en de professionele aanpak van ramenwasser en gevelreiniger HD Cleaning Services.

Lilianne Van Erum, medewerkster van Boekhoudkantoor E & L: “HD Cleaning Services is ongeveer vijf jaar onze ramenwasser en de samenwerking loopt perfect. Alle veertien dagen komt Yilmaz langs om onze ramen aan de buitenkant te wassen. En elke twee maanden geeft hij onze ramen vanbinnen én vanbuiten een grondige wasbeurt.
De aanpak en werkwijze van Yilmaz sluit helemaal aan bij onze filosofie: gestructureerd, stipt en proper. Hij doet zijn werk heel erg goed en met respect voor onze dagelijkse werking. Meestal komt hij om acht uur, zodat hij klaar is wanneer onze klanten langskomen voor hun afspraak. Gebeurt het toch dat we een lokaal nodig hebben om iemand te ontvangen? Dan vraagt Yilmaz altijd of het stoort dat hij de ramen wast. Of hij doet die ramen later. Dat stellen we erg op prijs.”

Wilt u net zoals Boekhoudkantoor E & L uit Bree samenwerken met een ramenwasser die respect heeft voor uw dagelijkse werking? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Waarom kiezen voor HD Cleaning Services?

 

Een professionele realisatie van uw droomproject met oog op het beste resultaat. Kraaknette ramen en gevels.

 

Een uitvoering die inspeelt op de trends en vereisten van het moment. Een optimaal rendement voor uw investering.

 

Een klantvriendelijke service achteraf. Bij ons primeert klanttevredenheid. Met oog op een optimale samenwerking!

 

Openingsuren

Maandag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Dinsdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Woensdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Donderdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Vrijdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Zaterdag GESLOTEN  
Zondag GESLOTEN  

 

Gevelreiniging

Regen, hagel, sneeuw en opwaaiend vuil. Uw gevels krijgen het soms hard te verduren. Ze worden blootgesteld aan de meest uiteenlopende en gure  weersomstandigheden. Het gevolg? Ze raken vuil en verliezen hun uitstraling,  want uw bedrijf gaat er grauw uitzien. Wil u opnieuw gevels die stralen?

Ruitenwasserij

Uw ramen zijn uw kijk op de wereld. Letterlijk. Daarom helpen wij u graag om uw blik te verruimen. We zorgen ervoor dat uw ramen kraaknet zijn. Zo  behoudt u uw klare kijk en geniet u optimaal van het verhelderende daglicht of  de warme zonnestralen die door uw ramen naar binnen vallen.

Waarom HDCS?

Uw comfort is essentieel voor ons. Wil u een snelle en efficiënte oplossing om  uw ramen en gevels te reinigen? Kies dan voor onze transparante aanpak en  verzeker uzelf in vijf eenvoudige stappen van ramen en gevels die altijd proper zijn.

Cookies en privacy