011 54 47 13 OF MAIL ONS

Marc Dilissen, zaakvoerder van Decotrap

Decotrap is een Limburgs familiebedrijf uit Heusden-Zolder. Hun specialiteit? De bekleding van trappen bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. Het bedrijf staat voor maatwerk en kwaliteit. Alles moet honderd procent in orde zijn. Meteen de reden waarom zaakvoerder Marc Dilissen voor de expertise van HD Cleaning Services kiest om de ramen van zijn bedrijf te reinigen.

Marc Dilissen: “Wij werken voor de reiniging van onze ramen samen met HD Cleaning Services sinds ons bedrijf zijn intrek nam in ons nieuwe gebouw, nu zo’n zes jaar geleden. Yilmaz kent ondertussen het huis en is hier ook helemaal thuis. Hij is heel sympathiek en levert uitstekend werk. Anders zouden wij onze samenwerking allang stopgezet hebben.

Wij laten onze ramen periodiek kuisen. HD Cleaning Services volgt dat goed op. Als ze willen langskomen, sturen ze eerst een mailtje om een datum voor te stellen. Lukt dat niet voor ons, dan bellen we even en vinden we meteen een ander moment. Het is heel fijn om met zo’n flexibele partner samen te werken.”

Wil jij ook kunnen rekenen op een flexibele en nauwgezette ruitenwasser? Kies dan net zoals Marc voor HD Cleaning Services uit Heusden-Zolder (Limburg). Neem gerust contact op voor meer informatie.
 

Waarom kiezen voor HD Cleaning Services?

 

Een professionele realisatie van uw droomproject met oog op het beste resultaat. Kraaknette ramen en gevels.

 

Een uitvoering die inspeelt op de trends en vereisten van het moment. Een optimaal rendement voor uw investering.

 

Een klantvriendelijke service achteraf. Bij ons primeert klanttevredenheid. Met oog op een optimale samenwerking!

 

Openingsuren

Maandag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Dinsdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Woensdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Donderdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Vrijdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Zaterdag GESLOTEN  
Zondag GESLOTEN  

 

Gevelreiniging

Regen, hagel, sneeuw en opwaaiend vuil. Uw gevels krijgen het soms hard te verduren. Ze worden blootgesteld aan de meest uiteenlopende en gure  weersomstandigheden. Het gevolg? Ze raken vuil en verliezen hun uitstraling,  want uw bedrijf gaat er grauw uitzien. Wil u opnieuw gevels die stralen?

Ruitenwasserij

Uw ramen zijn uw kijk op de wereld. Letterlijk. Daarom helpen wij u graag om uw blik te verruimen. We zorgen ervoor dat uw ramen kraaknet zijn. Zo  behoudt u uw klare kijk en geniet u optimaal van het verhelderende daglicht of  de warme zonnestralen die door uw ramen naar binnen vallen.

Waarom HDCS?

Uw comfort is essentieel voor ons. Wil u een snelle en efficiënte oplossing om  uw ramen en gevels te reinigen? Kies dan voor onze transparante aanpak en  verzeker uzelf in vijf eenvoudige stappen van ramen en gevels die altijd proper zijn.

Cookies en privacy