011 54 47 13 OF MAIL ONS

Marcel Caenen, zaakvoerder van Marcel Caenen Bank en Verzekeringen

Bij Marcel Caenen Bank en Verzekeringen uit Rekem kunt u terecht voor al uw verzekeringen en bancaire zaken. Omdat uitstraling in zijn sector heel belangrijk is, vertrouwt zaakvoerder Marcel Caenen voor zijn blinkende ramen op de ervaring en expertise van HD Cleaning Services.

Marcel Caenen: “Een collega-ondernemer raadde mij een zestal jaar geleden HD Cleaning Services aan. Ik was op zoek naar een betrouwbare en flexibele ramenwasser om op vaste momenten de ramen van onze kantoorruimtes vanbinnen en vanbuiten te wassen. Ik ben blij dat ik HD Cleaning Services gevonden heb! Ze zijn altijd op tijd, komen hun afspraken na en leveren uitstekend werk.

Yilmaz, onze vaste ramenwasser, werkt heel discreet. Hij is geruisloos aanwezig. Die werkwijze stel ik op prijs, want wij ontvangen natuurlijk klanten in ons kantoor. Bovendien is het ook heel makkelijk dat zij de planning zelf invullen. Is het tijd om onze ramen te laten wassen? Dan krijgen we een mailtje met een voorstel om langs te komen. Ik ben dan ook zeer tevreden over onze samenwerking.”

Wilt u net zoals Marcel Caenen uit Rekem samenwerken met een discrete ramenwasser? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Waarom kiezen voor HD Cleaning Services?

 

Een professionele realisatie van uw droomproject met oog op het beste resultaat. Kraaknette ramen en gevels.

 

Een uitvoering die inspeelt op de trends en vereisten van het moment. Een optimaal rendement voor uw investering.

 

Een klantvriendelijke service achteraf. Bij ons primeert klanttevredenheid. Met oog op een optimale samenwerking!

 

Openingsuren

Maandag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Dinsdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Woensdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Donderdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Vrijdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Zaterdag GESLOTEN  
Zondag GESLOTEN  

 

Gevelreiniging

Regen, hagel, sneeuw en opwaaiend vuil. Uw gevels krijgen het soms hard te verduren. Ze worden blootgesteld aan de meest uiteenlopende en gure  weersomstandigheden. Het gevolg? Ze raken vuil en verliezen hun uitstraling,  want uw bedrijf gaat er grauw uitzien. Wil u opnieuw gevels die stralen?

Ruitenwasserij

Uw ramen zijn uw kijk op de wereld. Letterlijk. Daarom helpen wij u graag om uw blik te verruimen. We zorgen ervoor dat uw ramen kraaknet zijn. Zo  behoudt u uw klare kijk en geniet u optimaal van het verhelderende daglicht of  de warme zonnestralen die door uw ramen naar binnen vallen.

Waarom HDCS?

Uw comfort is essentieel voor ons. Wil u een snelle en efficiënte oplossing om  uw ramen en gevels te reinigen? Kies dan voor onze transparante aanpak en  verzeker uzelf in vijf eenvoudige stappen van ramen en gevels die altijd proper zijn.

Cookies en privacy