011 54 47 13 OF MAIL ONS

Maryse Vermeiren, zaakvoerster van AVENIRarchitecten

AVENIRarchitecten is hét architectenbureau voor al uw kleine en grote renovatie- en nieuwbouwprojecten. U kunt er bovendien ook terecht voor bouwadvies en energieprestatieberekeningen. Voor ramen die altijd schitteren koos AVENIRarchitecten voor de snelle en correcte service van ruitenwasser HD Cleaning Services.  

Maryse Vermeiren: “Ik ben toevallig via een vriendin in contact gekomen met HD Cleaning Services. Zij liet haar ramen door hen wassen en raadde mij hen als ruitenwasser aan. Ik ben blij dat ze dat gedaan heeft! HD Cleaning Services wast de ramen van ons kantoorgebouw én die van mijn privéwoning. Hun service is zeer goed en ze werken correct. Ze laten ruim van tevoren weten wanneer ze langskomen en ze wassen onze ramen zeker veel sneller dan wanneer ik het zelf zou doen. Ze staan altijd open voor verzoeken en houden rekening met onze wensen. Ik kan HD Cleaning Services alleen maar aanraden. Hun stiptheid en service maken het ons erg gemakkelijk.”

Wilt u net als AVENIRarchitecten uit Hasselt in zee gaan met een stipte ruitenwasser met een klantgerichte service? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.  

Waarom kiezen voor HD Cleaning Services?

 

Een professionele realisatie van uw droomproject met oog op het beste resultaat. Kraaknette ramen en gevels.

 

Een uitvoering die inspeelt op de trends en vereisten van het moment. Een optimaal rendement voor uw investering.

 

Een klantvriendelijke service achteraf. Bij ons primeert klanttevredenheid. Met oog op een optimale samenwerking!

 

Openingsuren

Maandag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Dinsdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Woensdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Donderdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Vrijdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Zaterdag GESLOTEN  
Zondag GESLOTEN  

 

Gevelreiniging

Regen, hagel, sneeuw en opwaaiend vuil. Uw gevels krijgen het soms hard te verduren. Ze worden blootgesteld aan de meest uiteenlopende en gure  weersomstandigheden. Het gevolg? Ze raken vuil en verliezen hun uitstraling,  want uw bedrijf gaat er grauw uitzien. Wil u opnieuw gevels die stralen?

Ruitenwasserij

Uw ramen zijn uw kijk op de wereld. Letterlijk. Daarom helpen wij u graag om uw blik te verruimen. We zorgen ervoor dat uw ramen kraaknet zijn. Zo  behoudt u uw klare kijk en geniet u optimaal van het verhelderende daglicht of  de warme zonnestralen die door uw ramen naar binnen vallen.

Waarom HDCS?

Uw comfort is essentieel voor ons. Wil u een snelle en efficiënte oplossing om  uw ramen en gevels te reinigen? Kies dan voor onze transparante aanpak en  verzeker uzelf in vijf eenvoudige stappen van ramen en gevels die altijd proper zijn.

Cookies en privacy