011 54 47 13 OF MAIL ONS

Medewerker van Belisol Hasselt

Belisol Hasselt is gespecialiseerd in de levering en plaatsing van ramen en deuren in aluminium, pvc en hout, met de meest uiteenlopende glassoorten. Het bedrijf biedt totaaloplossingen en is ook uw partner voor een hoogwaardige binnenafwerking. Om het glaswerk van hun gebouw te laten stralen, koos Belisol Hasselt voor ramenwasser HD Cleaning Services.

Medewerker van Belisol Hasselt: “In 2008 was de oprichter van HD Cleaning Services klant bij ons. Zo zijn we eigenlijk bij hen terechtgekomen. Ze wassen alle ramen van ons gebouw aan de Genkersteenweg in Hasselt. Ze nemen zowel de binnen- als de buitenkant goed onder handen, zonder dat ze ons storen. HD Cleaning Services is heel stipt en voert het werk altijd uit op de afgesproken dag. Ze zijn erg nauwkeurig en hebben een heel correcte prijszetting. Ik ben dan ook erg tevreden en raad HD Cleaning Services zeker aan.”

Wilt u net zoals Belisol Hasselt glanzende ramen tegen een correcte prijs? Kies dan voor HD Cleaning Services. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Waarom kiezen voor HD Cleaning Services?

 

Een professionele realisatie van uw droomproject met oog op het beste resultaat. Kraaknette ramen en gevels.

 

Een uitvoering die inspeelt op de trends en vereisten van het moment. Een optimaal rendement voor uw investering.

 

Een klantvriendelijke service achteraf. Bij ons primeert klanttevredenheid. Met oog op een optimale samenwerking!

 

Openingsuren

Maandag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Dinsdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Woensdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Donderdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Vrijdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Zaterdag GESLOTEN  
Zondag GESLOTEN  

 

Gevelreiniging

Regen, hagel, sneeuw en opwaaiend vuil. Uw gevels krijgen het soms hard te verduren. Ze worden blootgesteld aan de meest uiteenlopende en gure  weersomstandigheden. Het gevolg? Ze raken vuil en verliezen hun uitstraling,  want uw bedrijf gaat er grauw uitzien. Wil u opnieuw gevels die stralen?

Ruitenwasserij

Uw ramen zijn uw kijk op de wereld. Letterlijk. Daarom helpen wij u graag om uw blik te verruimen. We zorgen ervoor dat uw ramen kraaknet zijn. Zo  behoudt u uw klare kijk en geniet u optimaal van het verhelderende daglicht of  de warme zonnestralen die door uw ramen naar binnen vallen.

Waarom HDCS?

Uw comfort is essentieel voor ons. Wil u een snelle en efficiënte oplossing om  uw ramen en gevels te reinigen? Kies dan voor onze transparante aanpak en  verzeker uzelf in vijf eenvoudige stappen van ramen en gevels die altijd proper zijn.

Cookies en privacy