011 54 47 13 OF MAIL ONS

Peter Daniëls, zaakvoerder van Peter Daniëls Cooking Creations

Peter Daniëls Cooking Creations is dé place to be voor al uw evenementen en feesten.  De vriendelijke medewerkers, lekkere gerechten en stijlvolle bediening in de eigen feestzaal of op een locatie kenmerken het bedrijf. Voor de reiniging van de ramen van hun zaak vertrouwt Peter op HD Cleaning Services.

Peter Daniëls: “Wij laten periodiek de ramen van onze zaak wassen door HD Cleaning Services. En dat loopt heel vlot. Yilmaz is onze vaste ramenwasser en hij levert heel goed werk. Hij is heel vriendelijk en stipt. Ik vind het vooral een meerwaarde dat ze bij HD Cleaning Services altijd een mailtje sturen om een afspraak te maken om langs te komen. Past het voorgestelde moment niet? Dan stellen ze een alternatief voor. Zo vermijden we dat onze ramenwasser hier staat om de ramen te wassen terwijl er een feest is in onze feestzaal. Ik ben dan ook heel tevreden over onze samenwerking met HD Cleaning Services!”

Heb jij ook een zaak of bedrijf in de buurt van Paal-Beringen? En ben je op zoek naar een professionele ramenwasser met een persoonlijke aanpak? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Waarom kiezen voor HD Cleaning Services?

 

Een professionele realisatie van uw droomproject met oog op het beste resultaat. Kraaknette ramen en gevels.

 

Een uitvoering die inspeelt op de trends en vereisten van het moment. Een optimaal rendement voor uw investering.

 

Een klantvriendelijke service achteraf. Bij ons primeert klanttevredenheid. Met oog op een optimale samenwerking!

 

Openingsuren

Maandag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Dinsdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Woensdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Donderdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Vrijdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Zaterdag GESLOTEN  
Zondag GESLOTEN  

 

Gevelreiniging

Regen, hagel, sneeuw en opwaaiend vuil. Uw gevels krijgen het soms hard te verduren. Ze worden blootgesteld aan de meest uiteenlopende en gure  weersomstandigheden. Het gevolg? Ze raken vuil en verliezen hun uitstraling,  want uw bedrijf gaat er grauw uitzien. Wil u opnieuw gevels die stralen?

Ruitenwasserij

Uw ramen zijn uw kijk op de wereld. Letterlijk. Daarom helpen wij u graag om uw blik te verruimen. We zorgen ervoor dat uw ramen kraaknet zijn. Zo  behoudt u uw klare kijk en geniet u optimaal van het verhelderende daglicht of  de warme zonnestralen die door uw ramen naar binnen vallen.

Waarom HDCS?

Uw comfort is essentieel voor ons. Wil u een snelle en efficiënte oplossing om  uw ramen en gevels te reinigen? Kies dan voor onze transparante aanpak en  verzeker uzelf in vijf eenvoudige stappen van ramen en gevels die altijd proper zijn.

Cookies en privacy