011 54 47 13 OF MAIL ONS

Stijn Lemmens, Artico Interieur

Artico Interieur uit Houthalen is gespecialiseerd in maatwerkmeubilair en de totaalinrichting van gebouwen. Het bedrijf besteedt de reiniging van de ramen van hun kantoor uit aan ramenwasser en gevelreiniger HD Cleaning Services.

Stijn Lemmens: “De partner met wie wij samenwerken voor de eindschoonmaak van de gebouwen die wij opleveren, schakelde ramenwasser HD Cleaning Services regelmatig in. En zij spraken lovend over hen. Daarom kozen wij een vijftal jaar geleden ervoor om de binnen- en buitenreiniging van onze kantoorramen aan HD Cleaning Services toe te vertrouwen. Dat was een goede keuze, want ze hebben ons vertrouwen niet beschaamd. Ze zijn heel correct, komen al hun afspraken na en leveren goed werk tegen een eerlijke prijs. Onze ramen zijn altijd netjes gewassen. HD Cleaning Services werd ons door een van onze partners aanbevolen en ik begrijp ondertussen goed waarom. Want zelf zou ik dat nu zeker ook doen.”

Kies net zoals Stijn Lemmens van Artico uit Houthalen voor proper gewassen ramen tegen een correcte prijs. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
 

Waarom kiezen voor HD Cleaning Services?

 

Een professionele realisatie van uw droomproject met oog op het beste resultaat. Kraaknette ramen en gevels.

 

Een uitvoering die inspeelt op de trends en vereisten van het moment. Een optimaal rendement voor uw investering.

 

Een klantvriendelijke service achteraf. Bij ons primeert klanttevredenheid. Met oog op een optimale samenwerking!

 

Openingsuren

Maandag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Dinsdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Woensdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Donderdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Vrijdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Zaterdag GESLOTEN  
Zondag GESLOTEN  

 

Gevelreiniging

Regen, hagel, sneeuw en opwaaiend vuil. Uw gevels krijgen het soms hard te verduren. Ze worden blootgesteld aan de meest uiteenlopende en gure  weersomstandigheden. Het gevolg? Ze raken vuil en verliezen hun uitstraling,  want uw bedrijf gaat er grauw uitzien. Wil u opnieuw gevels die stralen?

Ruitenwasserij

Uw ramen zijn uw kijk op de wereld. Letterlijk. Daarom helpen wij u graag om uw blik te verruimen. We zorgen ervoor dat uw ramen kraaknet zijn. Zo  behoudt u uw klare kijk en geniet u optimaal van het verhelderende daglicht of  de warme zonnestralen die door uw ramen naar binnen vallen.

Waarom HDCS?

Uw comfort is essentieel voor ons. Wil u een snelle en efficiënte oplossing om  uw ramen en gevels te reinigen? Kies dan voor onze transparante aanpak en  verzeker uzelf in vijf eenvoudige stappen van ramen en gevels die altijd proper zijn.

Cookies en privacy