011 54 47 13 OF MAIL ONS

Veerle Hennissen, medezaakvoerster van Eco-Vision

Eco-Vison begeleidt uw bedrijfsprojecten van a tot z met een focus op milieu- en kostenefficiëntie. Hun team van ingenieurs is vooral gespecialiseerd in de ontwikkeling en de bouw van industriële waterzuiveringsinstallaties. Om de ramen van hun bedrijfsgebouw kraaknet te houden, koos Eco-Vision voor de expertise van HD Cleaning Services.

Veerle Hennissen, medezaakvoerster van Eco-Vision: “Omdat ons bedrijf op de eerste verdieping uit twintig meter glas bestaat, zochten we een professionele ramenwasser. De ramen van ons gebouw zijn namelijk veel te groot om zelf te wassen. Het gebouw is van 2010 en al sinds de eerste dag laten we onze ramen wassen door HD Cleaning Services. Maar niet alleen onze ramen, ook de glazen deuren en de glaswanden tussen de vergaderzalen en kantoren nemen ze onder handen.

Bij HD Cleaning Services stellen ze zelf een planning op. Past een voorgesteld moment niet? Dan geven ze een alternatief. Ze houden dus echt rekening met ons. Elke drie maanden komen ze langs. Ze zijn altijd stipt, correct en héél opmerkzaam. Zo heeft Yilmaz, onze vaste ramenwasser, eens een barst ontdekt in een van de ramen. Dat is hij onmiddellijk komen melden. Hij heeft oog voor detail en is erg behulpzaam. Zo doet hij suggesties over producten die we kunnen gebruiken om onze ramen langer proper te houden. Ik heb het vakmanschap en de dienstverlening van HD Cleaning Services dan ook al regelmatig aangeraden aan andere bedrijven.”

Wilt u ook een stipte en opmerkzame ramenwasser zoals Veerle Hennissen van Eco-Vision uit Genk? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Waarom kiezen voor HD Cleaning Services?

 

Een professionele realisatie van uw droomproject met oog op het beste resultaat. Kraaknette ramen en gevels.

 

Een uitvoering die inspeelt op de trends en vereisten van het moment. Een optimaal rendement voor uw investering.

 

Een klantvriendelijke service achteraf. Bij ons primeert klanttevredenheid. Met oog op een optimale samenwerking!

 

Openingsuren

Maandag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Dinsdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Woensdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Donderdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Vrijdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Zaterdag GESLOTEN  
Zondag GESLOTEN  

 

Gevelreiniging

Regen, hagel, sneeuw en opwaaiend vuil. Uw gevels krijgen het soms hard te verduren. Ze worden blootgesteld aan de meest uiteenlopende en gure  weersomstandigheden. Het gevolg? Ze raken vuil en verliezen hun uitstraling,  want uw bedrijf gaat er grauw uitzien. Wil u opnieuw gevels die stralen?

Ruitenwasserij

Uw ramen zijn uw kijk op de wereld. Letterlijk. Daarom helpen wij u graag om uw blik te verruimen. We zorgen ervoor dat uw ramen kraaknet zijn. Zo  behoudt u uw klare kijk en geniet u optimaal van het verhelderende daglicht of  de warme zonnestralen die door uw ramen naar binnen vallen.

Waarom HDCS?

Uw comfort is essentieel voor ons. Wil u een snelle en efficiënte oplossing om  uw ramen en gevels te reinigen? Kies dan voor onze transparante aanpak en  verzeker uzelf in vijf eenvoudige stappen van ramen en gevels die altijd proper zijn.

Cookies en privacy