Glazenwasserij en gevelreiniger met transparante aanpak

Uw comfort is essentieel voor ons. Wil u een snelle en efficiënte oplossing om uw ramen en gevels te reinigen? Kies dan voor onze transparante aanpak en verzeker uzelf in vijf eenvoudige stappen van ramen en gevels die altijd proper zijn.
  1. U vraagt uw offerte aan.

  2. We komen bij u langs om uw verwachtingen te bespreken en uw ramen of gevels te bekijken. We geven u advies en bepalen in onderling overleg de aanpak en de frequentie van de reinigingen.

  3. We stellen uw offerte op en bespreken die met u.

  4. U keurt uw offerte goed.

  5. Samen leggen we een gepast moment voor de reiniging vast. Na de eerste reiniging krijgt u een seintje van ons wanneer uw ramen of gevels aan een nieuwe schoonmaakbeurt toe zijn. Indien u dat wenst, stellen wij voor u een (maandelijkse) vaste planning op met de data waarop wij uw ramen komen wassen.
Flexibiliteit en maatwerk zijn dé sleutelwoorden in onze aanpak. Wij zoeken altijd naar de ideale invulling van uw project. Zo bent u zeker van het beste resultaat.
Kies ook voor het vakmanschap van glazenwasserij en gevelreiniger HD Cleaning Services. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij zijn actief in Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen.