Ruitenwasserij die uw ramen doet schitteren

Uw ramen zijn uw kijk op de wereld. Letterlijk. Daarom helpen wij u graag om uw blik te verruimen. We zorgen ervoor dat uw ramen kraaknet zijn. Zo behoudt u uw klare kijk en geniet u optimaal van het verhelderende daglicht of de warme zonnestralen die door uw ramen naar binnen vallen.

Ruitenwasserij: 4 x een kraaknet resultaat

Vlekkeloze ramen zonder strepen, dat is onze expertise. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van innovatieve technieken, krachtige producten en de hedendaagse veiligheids- en hoogwerksystemen, kunnen we elke schoonmaakuitdaging aan. U kiest uit vier types schoonmaak:

Reguliere kuis

Uw ramen krijgen op regelmatige tijdstippen een grondige onderhoudsbeurt. Het resultaat? Mooie en glanzende ramen zonder strepen die beter bestand zijn tegen gure weersomstandigheden.

Eerste kuis

Neemt u uw intrek in een nieuwbouwwoning? Dan doet u er goed aan om uw ramen door een professional te laten reinigen. Met een glasschraper verwijderen we eerst alle achtergebleven resten van beton of kalk om vervolgens uw ramen te wassen. Zo bent u er zeker van dat ze volledig proper en vetvrij zijn. Uw extraatje? We stofzuigen ook uw vensterbanken en afwateringskanalen. Wil u uw woning verkopen? Verhoog dan uw kansen op snel succes met een eerste kuis en laat uw ramen er als nieuw uitzien.

Spiegelkuis

Hebt u wanden of ramen uit spiegelglas? Of zijn er in uw bedrijf grote glaspartijen? Dan gebruiken we voor de reiniging speciaal materiaal en aangepaste producten. Want proper spiegel- en binnenglas zonder strepen vraagt om een specifieke aanpak en een gespecialiseerde techniek.

Verandakuis

Een veranda is heerlijk om in te vertoeven. De grote glaspartijen, lichtstraten en koepels laten u ook binnen genieten van aangenaam daglicht. Enig minpuntje? De reiniging is niet evident. De oplossing? De verandakuis van HD Cleaning Services. Laat vuile ramen de pret niet bederven en geniet met onze verandakuis optimaal van uw veranda.

Op zoek naar dé ruitenwasserij in de regio Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen? Neem contact op met HD Cleaning Services voor een vrijblijvende kennismaking.