kaasbrik logo

Kaasbrik is een familiebedrijf met dertig werknemers. De onderneming is gespecialiseerd in kaas versnijden en verpakken. Jaarlijks verwerkt Kaasbrik zo’n tienduizend ton kaas. Geraspt, in kubusjes, blokjes, schilfers, poedervorm of plakjes, het kan allemaal. Om de ramen van hun bedrijf glanzend te houden, kiest Kaasbrik voor het vakmanschap van HD Cleaning Services.

Medezaakvoerster Karlien De Turck: “Zo’n zes keer per jaar komt ramenwasser HD Cleaning Services de ramen van ons bedrijf eens goed onder handen nemen. Onze ramen worden dan door Yilmaz aan de binnen- en buitenkant grondig gewassen. Hij is altijd erg discreet en stoort ons nooit in ons werk. Hij ruimt alles netjes op en laat alles achter zoals het was. Met dat verschil dat de ramen proper zijn natuurlijk.

Het werk wordt altijd goed en efficiënt uitgevoerd en daar zijn we erg tevreden over. Ons bedrijf heeft heel hoge ramen en het is niet altijd makkelijk om erbij te kunnen. Maar HD Cleaning Services laat onze ramen ook op die moeilijk bereikbare plaatsen stralen.”

Is uw bedrijf op zoek naar een ramenwasser? Wilt u net zoals Kaasbrik uit Halen uw ramen laten stralen op een discrete en efficiënte manier? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Andere klanten