artico logo

Artico Interieur uit Houthalen is gespecialiseerd in maatwerkmeubilair en de totaalinrichting van gebouwen. Het bedrijf besteedt de reiniging van de ramen van hun kantoor uit aan ramenwasser en gevelreiniger HD Cleaning Services.

Stijn Lemmens: “De partner met wie wij samenwerken voor de eindschoonmaak van de gebouwen die wij opleveren, schakelde ramenwasser HD Cleaning Services regelmatig in. En zij spraken lovend over hen. Daarom kozen wij een vijftal jaar geleden ervoor om de binnen- en buitenreiniging van onze kantoorramen aan HD Cleaning Services toe te vertrouwen. Dat was een goede keuze, want ze hebben ons vertrouwen niet beschaamd. Ze zijn heel correct, komen al hun afspraken na en leveren goed werk tegen een eerlijke prijs. Onze ramen zijn altijd netjes gewassen. HD Cleaning Services werd ons door een van onze partners aanbevolen en ik begrijp ondertussen goed waarom. Want zelf zou ik dat nu zeker ook doen.”

Kies net zoals Stijn Lemmens van Artico uit Houthalen voor proper gewassen ramen tegen een correcte prijs. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Andere klanten