AVENIRarchitecten logo

AVENIRarchitecten is hét architectenbureau voor al uw kleine en grote renovatie- en nieuwbouwprojecten. U kunt er bovendien ook terecht voor bouwadvies en energieprestatieberekeningen. Voor ramen die altijd schitteren koos AVENIRarchitecten voor de snelle en correcte service van ruitenwasser HD Cleaning Services.

Maryse Vermeiren: “Ik ben toevallig via een vriendin in contact gekomen met HD Cleaning Services. Zij liet haar ramen door hen wassen en raadde mij hen als ruitenwasser aan. Ik ben blij dat ze dat gedaan heeft! HD Cleaning Services wast de ramen van ons kantoorgebouw én die van mijn privéwoning. Hun service is zeer goed en ze werken correct. Ze laten ruim van tevoren weten wanneer ze langskomen en ze wassen onze ramen zeker veel sneller dan wanneer ik het zelf zou doen. Ze staan altijd open voor verzoeken en houden rekening met onze wensen. Ik kan HD Cleaning Services alleen maar aanraden. Hun stiptheid en service maken het ons erg gemakkelijk.”

Wilt u net als AVENIRarchitecten uit Hasselt in zee gaan met een stipte ruitenwasser met een klantgerichte service? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Andere klanten