qfin logo

Het AXA Bank en Q-Fin-filiaal in Zonhoven helpt u met financieel advies, betrouwbare bankproducten, beleggingen, spaar- en verzekeringsproducten op maat, en fiscale optimalisatie. Hun doel? U een financieel zorgeloze toekomst schenken. Om hun ramen te laten schitteren, kiest zaakvoerder Dominique Mardulier al acht jaar voor het vakmanschap van ramenwasser HD Cleaning Services.

Dominique Mardulier: “We zijn bij HD Cleaning Services terechtgekomen toen die de klantenportefeuille van onze vorige ramenwasser overnam. We hebben met onze ramen en hoge glazen wanden heel wat vierkante meters glas die gewassen moeten worden. HD Cleaning Services werkt correct, snel en discreet. Dat laatste is heel belangrijk voor ons, want onze ramen en wanden worden tijdens onze openingsuren gewassen. En dat verloopt allemaal heel vlot. Als je er niet op let, merk je zelfs niet dat Yilmaz, onze vaste ramenwasser, er is. HD Cleaning Services levert uitstekend werk tegen een competitieve prijs en communiceert heel helder over hun komst. Ik ben dan ook heel tevreden over onze samenwerking.”

Kies net zoals Dominique Mardulier voor de discretie en kwaliteit van ramenwasser HD Cleaning Services. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Andere klanten