belisol logo

Belisol Hasselt is gespecialiseerd in de levering en plaatsing van ramen en deuren in aluminium, pvc en hout, met de meest uiteenlopende glassoorten. Het bedrijf biedt totaaloplossingen en is ook uw partner voor een hoogwaardige binnenafwerking. Om het glaswerk van hun gebouw te laten stralen, koos Belisol Hasselt voor ramenwasser HD Cleaning Services.

Medewerker van Belisol Hasselt: “In 2008 was de oprichter van HD Cleaning Services klant bij ons. Zo zijn we eigenlijk bij hen terechtgekomen. Ze wassen alle ramen van ons gebouw aan de Genkersteenweg in Hasselt. Ze nemen zowel de binnen- als de buitenkant goed onder handen, zonder dat ze ons storen. HD Cleaning Services is heel stipt en voert het werk altijd uit op de afgesproken dag. Ze zijn erg nauwkeurig en hebben een heel correcte prijszetting. Ik ben dan ook erg tevreden en raad HD Cleaning Services zeker aan.”

Wilt u net zoals Belisol Hasselt glanzende ramen tegen een correcte prijs? Kies dan voor HD Cleaning Services. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Andere klanten