é&l boekhoudkantoor logo

Boekhoudkantoor E & L uit Bree is uw partner voor alles wat te maken heeft met boekhouding en fiscaliteit. Het bedrijf begeleidt, ondersteunt en adviseert vrije beroepers, zelfstandige ondernemers en kmo’s. Voor hun blinkende ramen koos E & L voor de stiptheid en de professionele aanpak van ramenwasser en gevelreiniger HD Cleaning Services.

Lilianne Van Erum, medewerkster van Boekhoudkantoor E & L: “HD Cleaning Services is ongeveer vijf jaar onze ramenwasser en de samenwerking loopt perfect. Alle veertien dagen komt Yilmaz langs om onze ramen aan de buitenkant te wassen. En elke twee maanden geeft hij onze ramen vanbinnen én vanbuiten een grondige wasbeurt.
De aanpak en werkwijze van Yilmaz sluit helemaal aan bij onze filosofie: gestructureerd, stipt en proper. Hij doet zijn werk heel erg goed en met respect voor onze dagelijkse werking. Meestal komt hij om acht uur, zodat hij klaar is wanneer onze klanten langskomen voor hun afspraak. Gebeurt het toch dat we een lokaal nodig hebben om iemand te ontvangen? Dan vraagt Yilmaz altijd of het stoort dat hij de ramen wast. Of hij doet die ramen later. Dat stellen we erg op prijs.”

Wilt u net zoals Boekhoudkantoor E & L uit Bree samenwerken met een ramenwasser die respect heeft voor uw dagelijkse werking? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Andere klanten