decotrap logo

Decotrap is een Limburgs familiebedrijf uit Heusden-Zolder. Hun specialiteit? De bekleding van trappen bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. Het bedrijf staat voor maatwerk en kwaliteit. Alles moet honderd procent in orde zijn. Meteen de reden waarom zaakvoerder Marc Dilissen voor de expertise van HD Cleaning Services kiest om de ramen van zijn bedrijf te reinigen.

Marc Dilissen: “Wij werken voor de reiniging van onze ramen samen met HD Cleaning Services sinds ons bedrijf zijn intrek nam in ons nieuwe gebouw, nu zo’n zes jaar geleden. Yilmaz kent ondertussen het huis en is hier ook helemaal thuis. Hij is heel sympathiek en levert uitstekend werk. Anders zouden wij onze samenwerking allang stopgezet hebben.

Wij laten onze ramen periodiek kuisen. HD Cleaning Services volgt dat goed op. Als ze willen langskomen, sturen ze eerst een mailtje om een datum voor te stellen. Lukt dat niet voor ons, dan bellen we even en vinden we meteen een ander moment. Het is heel fijn om met zo’n flexibele partner samen te werken.”

Wil jij ook kunnen rekenen op een flexibele en nauwgezette ruitenwasser? Kies dan net zoals Marc voor HD Cleaning Services uit Heusden-Zolder (Limburg). Neem gerust contact op voor meer informatie.

Andere klanten