dkc logo

De Diestse Keukencentrale ontwerpt de perfecte keuken voor uw interieur. U bent er zeker van een gedetailleerd ontwerp én een uitstekende dienstverlening tot en met de plaatsing. Zaakvoerder Johan Vanhaeren heeft graag een propere toonzaal om zijn keukens optimaal tot hun recht te laten komen. Daarom koos hij voor de expertise van HD Cleaning Services om de ramen van zijn toonzaal en kantoren te laten glanzen.

Johan Vanhaeren: “Heidi, de zaakvoerster van HD Cleaning Services, heeft nog keukens voor mij verkocht. Maar uiteindelijk is ze haar eigen weg gegaan en heeft ze zelf een bedrijf gestart. Ik heb hier in Diest een nieuwe zaak geopend en ik zocht iemand om onze ramen te wassen. Zo ben ik dan na vele jaren weer met haar in contact gekomen. Al sinds de opening van onze zaak, nu zes jaar geleden, wast HD Cleaning Services onze ramen. Alles wat glas is, wordt door hen vanbinnen en vanbuiten onder handen genomen.

Klanten die de toonzaal bezoeken vragen ons geregeld wie onze ramen wast. En dan brengen we hen in contact met HD Cleaning Services. We stellen hun stiptheid en kwaliteit erg op prijs. Alles wordt nauwkeurig ingepland en onze ramen blijven ook heel lang proper. Dat is te danken aan de creativiteit van onze ramenwasser Yilmaz. Hij experimenteert met producten. Daardoor hebben onze ramen vijf weken na een poetsbeurt nog altijd een mooie glans. De nette afwerking is natuurlijk een absoluut pluspunt. De raamframes, vensterbanken en vloer laat Yilmaz proper achter. Wij zijn met andere woorden erg tevreden over HD Cleaning Services en kunnen hun diensten zeker aanraden.”

Wilt u net zoals de Diestse Keukencentrale genieten van een mooie en langdurige glans op uw ramen? Kies dan voor HD Cleaning Services als uw ramenwasser. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Andere klanten