Eco-Vison begeleidt uw bedrijfsprojecten van a tot z met een focus op milieu- en kostenefficiëntie. Hun team van ingenieurs is vooral gespecialiseerd in de ontwikkeling en de bouw van industriële waterzuiveringsinstallaties. Om de ramen van hun bedrijfsgebouw kraaknet te houden, koos Eco-Vision voor de expertise van HD Cleaning Services.

Veerle Hennissen, medezaakvoerster van Eco-Vision: “Omdat ons bedrijf op de eerste verdieping uit twintig meter glas bestaat, zochten we een professionele ramenwasser. De ramen van ons gebouw zijn namelijk veel te groot om zelf te wassen. Het gebouw is van 2010 en al sinds de eerste dag laten we onze ramen wassen door HD Cleaning Services. Maar niet alleen onze ramen, ook de glazen deuren en de glaswanden tussen de vergaderzalen en kantoren nemen ze onder handen.

Bij HD Cleaning Services stellen ze zelf een planning op. Past een voorgesteld moment niet? Dan geven ze een alternatief. Ze houden dus echt rekening met ons. Elke drie maanden komen ze langs. Ze zijn altijd stipt, correct en héél opmerkzaam. Zo heeft Yilmaz, onze vaste ramenwasser, eens een barst ontdekt in een van de ramen. Dat is hij onmiddellijk komen melden. Hij heeft oog voor detail en is erg behulpzaam. Zo doet hij suggesties over producten die we kunnen gebruiken om onze ramen langer proper te houden. Ik heb het vakmanschap en de dienstverlening van HD Cleaning Services dan ook al regelmatig aangeraden aan andere bedrijven.”

Wilt u ook een stipte en opmerkzame ramenwasser zoals Veerle Hennissen van Eco-Vision uit Genk? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Andere klanten