i&L Technical Solutions logo

Voor technische assistentie, werfbegeleiding en werfopvolging met een focus op ramen en deuren moet u bij I&L Technical Solutions in Neerpelt zijn. Zaakvoerder Ivan Dilissen heeft oog voor detail. Daarom koos hij HD Cleaning Services als ramenwasser voor de ramen en deuren van zijn kantoorruimten.

Ivan Dilissen, zaakvoerder van I&L Technical Solutions: “HD Cleaning Services zorgt er al zeven jaar voor dat de ramen en deuren van onze kantoren glanzen en blinken. Ik heb Yilmaz leren kennen op een werf en het klikte meteen. Hij is heel vriendelijk en levert uitstekend werk. Hij wil trots zijn op zijn propere ramen en is heel nauwkeurig. Dat vind ik erg belangrijk.

Yilmaz werkt altijd heel snel, zonder daarbij een gehaaste indruk te maken. Hij is een heel rustige persoon. HD Cleaning Services blinkt uit in stiptheid en correctheid: niet alleen wat hun werk betreft, maar ook in hun administratieve opvolging. Om de zes weken krijgen we een mailtje met een concreet moment waarop Yilmaz wil langskomen om onze ramen te wassen. Dat is een prettige manier van samenwerken. Ik kan dus alleen maar positief zijn.”

Wilt u de ramen en glazen deuren van uw kantoor net zoals Ivan uit Neerpelt laten kuisen door een flexibele en professionele ramenwasser? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

Andere klanten