logo Peter Daniëls

Peter Daniëls Cooking Creations is dé place to be voor al uw evenementen en feesten.  De vriendelijke medewerkers, lekkere gerechten en stijlvolle bediening in de eigen feestzaal of op een locatie kenmerken het bedrijf. Voor de reiniging van de ramen van hun zaak vertrouwt Peter op HD Cleaning Services.

Peter Daniëls: “Wij laten periodiek de ramen van onze zaak wassen door HD Cleaning Services. En dat loopt heel vlot. Yilmaz is onze vaste ramenwasser en hij levert heel goed werk. Hij is heel vriendelijk en stipt. Ik vind het vooral een meerwaarde dat ze bij HD Cleaning Services altijd een mailtje sturen om een afspraak te maken om langs te komen. Past het voorgestelde moment niet? Dan stellen ze een alternatief voor. Zo vermijden we dat onze ramenwasser hier staat om de ramen te wassen terwijl er een feest is in onze feestzaal. Ik ben dan ook heel tevreden over onze samenwerking met HD Cleaning Services!”

Heb jij ook een zaak of bedrijf in de buurt van Paal-Beringen? En ben je op zoek naar een professionele ramenwasser met een persoonlijke aanpak? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Andere klanten