ellimac logo

Ellimac bvba is een dynamisch bedrijf uit Houthalen-Helchteren dat gespecialiseerd is in de fabricage en verkoop van ingelijste posters en wanddecoratie. Om de ramen van hun bedrijf te laten blinken, kozen ze voor de ervaring en expertise van ruitenwasser HD Cleaning Services.

Jan Jacobs, zaakvoerder van Ellimac bvba: “HD Cleaning Services is zichzelf aan ons komen voorstellen met de vraag of we nog een ruitenwasser zochten voor ons gebouw. We zijn toen op dat aanbod ingegaan en zijn daar nu erg blij mee. HD Cleaning Services wast nu al enkele jaren de ramen van onze zaak in Houthalen-Helchteren.

We zijn heel tevreden over de kwaliteit en stiptheid van hun werk. We werken met een vaste maandelijkse planning en dat is heel handig. We weten wanneer we de mensen van HD Cleaning Services mogen verwachten. En we zijn zeker dat deze professionele ruitenwasser de ramen van ons gebouw precies op het geplande moment komt wassen. Ik ben dan ook zeer te spreken over onze samenwerking en raad HD Cleaning Services zeker aan andere bedrijven aan.”

Wilt u net zoals Ellimac bvba uit Houthalen-Helchteren een stipte ruitenwasser? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Andere klanten