011 54 47 13 OF MAIL ONS

Ruitenwasserij die uw ramen doet schitteren

Uw ramen zijn uw kijk op de wereld. Letterlijk. Daarom helpen wij u graag om uw blik te verruimen. We zorgen ervoor dat uw ramen kraaknet zijn. Zo behoudt u uw klare kijk en geniet u optimaal van het verhelderende daglicht of de warme zonnestralen die door uw ramen naar binnen vallen.

Ruitenwasserij: 4 x een kraaknet resultaat

Vlekkeloze ramen zonder strepen, dat is onze expertise. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van innovatieve technieken, krachtige producten en de hedendaagse veiligheids- en hoogwerksystemen, kunnen we elke schoonmaakuitdaging aan. U kiest uit vier types schoonmaak:

  • Reguliere kuis

Uw ramen krijgen op regelmatige tijdstippen een grondige onderhoudsbeurt. Het resultaat? Mooie en glanzende ramen zonder strepen die beter bestand zijn tegen gure weersomstandigheden.

  • Eerste kuis

Neemt u uw intrek in een nieuwbouwwoning? Dan doet u er goed aan om uw ramen door een professional te laten reinigen. Met een glasschraper verwijderen we eerst alle achtergebleven resten van beton of kalk om vervolgens uw ramen te wassen. Zo bent u er zeker van dat ze volledig proper en vetvrij zijn. Uw extraatje? We stofzuigen ook uw vensterbanken en afwateringskanalen. Wil u uw woning verkopen? Verhoog dan uw kansen op snel succes met een eerste kuis en laat uw ramen er als nieuw uitzien.

  • Spiegelkuis

Hebt u wanden of ramen uit spiegelglas? Of zijn er in uw bedrijf grote glaspartijen? Dan gebruiken we voor de reiniging speciaal materiaal en aangepaste producten. Want proper spiegel- en binnenglas zonder strepen vraagt om een specifieke aanpak en een gespecialiseerde techniek.

  • Verandakuis

Een veranda is heerlijk om in te vertoeven. De grote glaspartijen, lichtstraten en koepels laten u ook binnen genieten van aangenaam daglicht. Enig minpuntje? De reiniging is niet evident. De oplossing? De verandakuis van HD Cleaning Services. Laat vuile ramen de pret niet bederven en geniet met onze verandakuis optimaal van uw veranda.
 

Op zoek naar dé ruitenwasserij in de regio Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen? Neem contact op met HD Cleaning Services voor een vrijblijvende kennismaking.

Waarom kiezen voor HD Cleaning Services?

 

Een professionele realisatie van uw droomproject met oog op het beste resultaat. Kraaknette ramen en gevels.

 

Een uitvoering die inspeelt op de trends en vereisten van het moment. Een optimaal rendement voor uw investering.

 

Een klantvriendelijke service achteraf. Bij ons primeert klanttevredenheid. Met oog op een optimale samenwerking!

 

Openingsuren

Maandag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Dinsdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Woensdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Donderdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Vrijdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Zaterdag GESLOTEN  
Zondag GESLOTEN  

 

Gevelreiniging

Regen, hagel, sneeuw en opwaaiend vuil. Uw gevels krijgen het soms hard te verduren. Ze worden blootgesteld aan de meest uiteenlopende en gure  weersomstandigheden. Het gevolg? Ze raken vuil en verliezen hun uitstraling,  want uw bedrijf gaat er grauw uitzien. Wil u opnieuw gevels die stralen?

Ruitenwasserij

Uw ramen zijn uw kijk op de wereld. Letterlijk. Daarom helpen wij u graag om uw blik te verruimen. We zorgen ervoor dat uw ramen kraaknet zijn. Zo  behoudt u uw klare kijk en geniet u optimaal van het verhelderende daglicht of  de warme zonnestralen die door uw ramen naar binnen vallen.

Waarom HDCS?

Uw comfort is essentieel voor ons. Wil u een snelle en efficiënte oplossing om  uw ramen en gevels te reinigen? Kies dan voor onze transparante aanpak en  verzeker uzelf in vijf eenvoudige stappen van ramen en gevels die altijd proper zijn.

Cookies en privacy