Marcel Caenen Logo

Bij Marcel Caenen Bank en Verzekeringen uit Rekem kunt u terecht voor al uw verzekeringen en bancaire zaken. Omdat uitstraling in zijn sector heel belangrijk is, vertrouwt zaakvoerder Marcel Caenen voor zijn blinkende ramen op de ervaring en expertise van HD Cleaning Services.

Marcel Caenen: “Een collega-ondernemer raadde mij een zestal jaar geleden HD Cleaning Services aan. Ik was op zoek naar een betrouwbare en flexibele ramenwasser om op vaste momenten de ramen van onze kantoorruimtes vanbinnen en vanbuiten te wassen. Ik ben blij dat ik HD Cleaning Services gevonden heb! Ze zijn altijd op tijd, komen hun afspraken na en leveren uitstekend werk.

Yilmaz, onze vaste ramenwasser, werkt heel discreet. Hij is geruisloos aanwezig. Die werkwijze stel ik op prijs, want wij ontvangen natuurlijk klanten in ons kantoor. Bovendien is het ook heel makkelijk dat zij de planning zelf invullen. Is het tijd om onze ramen te laten wassen? Dan krijgen we een mailtje met een voorstel om langs te komen. Ik ben dan ook zeer tevreden over onze samenwerking.”

Wilt u net zoals Marcel Caenen uit Rekem samenwerken met een discrete ramenwasser? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Andere klanten