011 54 47 13 OF MAIL ONS

Gevelreiniging met duurzaam resultaat

Regen, hagel, sneeuw en opwaaiend vuil. Uw gevels krijgen het soms hard te verduren. Ze worden blootgesteld aan de meest uiteenlopende en gure weersomstandigheden. Het gevolg? Ze raken vuil en verliezen hun uitstraling, want uw bedrijf gaat er grauw uitzien. Wil u opnieuw gevels die stralen? Kies dan voor een gevelreiniging met duurzaam resultaat door HD Cleaning Services en geef uw gevels extra cachet!

Een proper en stralend geheel

Gevelreiniging is een specifieke tak in de schoonmaaksector. Een duurzaam gereinigde gevel is het resultaat van vakmanschap, ervaring en de juiste aanpak. Want de ene gevel is de andere niet. Afhankelijk van het materiaal waaruit uw gevel is vervaardigd, kunststof of aluminium, kiest HD Cleaning Services de juiste reinigingsmethode en producten om uw bedrijf een frisse uitstraling te geven.

Laat u ook uw ramen door ons schoonmaken? Dan geniet u van een dubbel voordeel want wij wassen uw ramen onmiddellijk na uw gevelreiniging. Zo krijgt het vuil dat tijdens de reiniging van uw gevels op uw ramen terechtkomt, geen kans om in het glas te trekken. Kortom: uw ramen en gevels vormen een proper en stralend geheel.

Droomt u ook van gevels die er als nieuw uitzien? Kies dan met HD Cleaning Services voor dé expert in gevelreiniging in de regio Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Neem contact op voor meer informatie.
 

Waarom kiezen voor HD Cleaning Services?

 

Een professionele realisatie van uw droomproject met oog op het beste resultaat. Kraaknette ramen en gevels.

 

Een uitvoering die inspeelt op de trends en vereisten van het moment. Een optimaal rendement voor uw investering.

 

Een klantvriendelijke service achteraf. Bij ons primeert klanttevredenheid. Met oog op een optimale samenwerking!

 

Openingsuren

Maandag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Dinsdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Woensdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Donderdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Vrijdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Zaterdag GESLOTEN  
Zondag GESLOTEN  

 

Gevelreiniging

Regen, hagel, sneeuw en opwaaiend vuil. Uw gevels krijgen het soms hard te verduren. Ze worden blootgesteld aan de meest uiteenlopende en gure  weersomstandigheden. Het gevolg? Ze raken vuil en verliezen hun uitstraling,  want uw bedrijf gaat er grauw uitzien. Wil u opnieuw gevels die stralen?

Ruitenwasserij

Uw ramen zijn uw kijk op de wereld. Letterlijk. Daarom helpen wij u graag om uw blik te verruimen. We zorgen ervoor dat uw ramen kraaknet zijn. Zo  behoudt u uw klare kijk en geniet u optimaal van het verhelderende daglicht of  de warme zonnestralen die door uw ramen naar binnen vallen.

Waarom HDCS?

Uw comfort is essentieel voor ons. Wil u een snelle en efficiënte oplossing om  uw ramen en gevels te reinigen? Kies dan voor onze transparante aanpak en  verzeker uzelf in vijf eenvoudige stappen van ramen en gevels die altijd proper zijn.

Cookies en privacy