011 54 47 13 OF MAIL ONS

Ruitenwasser en gevelreiniger met persoonlijke aanpak

Zijn de gevels van uw woning aan een schoonmaakbeurt toe? Duurt het lang om uw grote glaspartijen te laten blinken? En besteedt u uw schaarse vrije tijd liever niet aan ramen wassen? Dan biedt ruitenwasser en gevelreiniger HD Cleaning Services u dé oplossing.

Thuis bij particulieren

De ramen of gevels van uw woning laten reinigen door een professionele ramenwasser of gevelreiniger betekent: uw thuis openstellen en vertrouwen hebben in iemand die u (nog) niet kent. We zijn er ons bij HD Cleaning Services heel goed van bewust dat dat voor u een drempel kan zijn. Daarom wijzen wij u een vaste ramenwasser of gevelreiniger toe. Zo krijgt u een vertrouwd gezicht voor uw deur. Bovendien spreken we altijd een gepast moment met u af waarop we uw ramen of gevels komen reinigen.

Transparante werkwijze

Kiest u voor HD Cleaning Services? Dan verzekert u zich van een ruitenwasser en gevelreiniger met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding én een transparante werkwijze. U krijgt een heldere offerte op maat van uw verwachtingen en betaalt ook de prijs die op uw offerte staat. Extra kosten, kleine lettertjes of onaangename verrassingen? Daar doen wij niet aan mee.

Kortom: met HD Cleaning Services geniet u van optimaal comfort en perfect gereinigde ramen en gevels.

Hebt u interesse om uw ramen of gevels te laten reinigen door een professionele ramenwasser en gevelreiniger? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn actief in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

Waarom kiezen voor HD Cleaning Services?

 

Een professionele realisatie van uw droomproject met oog op het beste resultaat. Kraaknette ramen en gevels.

 

Een uitvoering die inspeelt op de trends en vereisten van het moment. Een optimaal rendement voor uw investering.

 

Een klantvriendelijke service achteraf. Bij ons primeert klanttevredenheid. Met oog op een optimale samenwerking!

 

Openingsuren

Maandag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Dinsdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Woensdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Donderdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Vrijdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Zaterdag GESLOTEN  
Zondag GESLOTEN  

 

Gevelreiniging

Regen, hagel, sneeuw en opwaaiend vuil. Uw gevels krijgen het soms hard te verduren. Ze worden blootgesteld aan de meest uiteenlopende en gure  weersomstandigheden. Het gevolg? Ze raken vuil en verliezen hun uitstraling,  want uw bedrijf gaat er grauw uitzien. Wil u opnieuw gevels die stralen?

Ruitenwasserij

Uw ramen zijn uw kijk op de wereld. Letterlijk. Daarom helpen wij u graag om uw blik te verruimen. We zorgen ervoor dat uw ramen kraaknet zijn. Zo  behoudt u uw klare kijk en geniet u optimaal van het verhelderende daglicht of  de warme zonnestralen die door uw ramen naar binnen vallen.

Waarom HDCS?

Uw comfort is essentieel voor ons. Wil u een snelle en efficiënte oplossing om  uw ramen en gevels te reinigen? Kies dan voor onze transparante aanpak en  verzeker uzelf in vijf eenvoudige stappen van ramen en gevels die altijd proper zijn.

Cookies en privacy