011 54 47 13 OF MAIL ONS

Glazenwasserij en gevelreiniger met transparante aanpak

Uw comfort is essentieel voor ons. Wil u een snelle en efficiënte oplossing om uw ramen en gevels te reinigen? Kies dan voor onze transparante aanpak en verzeker uzelf in vijf eenvoudige stappen van ramen en gevels die altijd proper zijn.

  1. U vraagt uw offerte aan.
  2. We komen bij u langs om uw verwachtingen te bespreken en uw ramen of gevels te bekijken. We geven u advies en bepalen in onderling overleg de aanpak en de frequentie van de reinigingen.
  3. We stellen uw offerte op en bespreken die met u.
  4. U keurt uw offerte goed.
  5. Samen leggen we een gepast moment voor de reiniging vast. Na de eerste reiniging krijgt u een seintje van ons wanneer uw ramen of gevels aan een nieuwe schoonmaakbeurt toe zijn. Indien u dat wenst, stellen wij voor u een (maandelijkse) vaste planning op met de data waarop wij uw ramen komen wassen.

Flexibiliteit en maatwerk zijn dé sleutelwoorden in onze aanpak. Wij zoeken altijd naar de ideale invulling van uw project. Zo bent u zeker van het beste resultaat.

Kies ook voor het vakmanschap van glazenwasserij en gevelreiniger HD Cleaning Services. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij zijn actief in Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen

Waarom kiezen voor HD Cleaning Services?

 

Een professionele realisatie van uw droomproject met oog op het beste resultaat. Kraaknette ramen en gevels.

 

Een uitvoering die inspeelt op de trends en vereisten van het moment. Een optimaal rendement voor uw investering.

 

Een klantvriendelijke service achteraf. Bij ons primeert klanttevredenheid. Met oog op een optimale samenwerking!

 

Openingsuren

Maandag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Dinsdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Woensdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Donderdag 9 - 12 uur 13:30 - 16:30 uur
Vrijdag 9 - 12 uur GESLOTEN
Zaterdag GESLOTEN  
Zondag GESLOTEN  

 

Gevelreiniging

Regen, hagel, sneeuw en opwaaiend vuil. Uw gevels krijgen het soms hard te verduren. Ze worden blootgesteld aan de meest uiteenlopende en gure  weersomstandigheden. Het gevolg? Ze raken vuil en verliezen hun uitstraling,  want uw bedrijf gaat er grauw uitzien. Wil u opnieuw gevels die stralen?

Ruitenwasserij

Uw ramen zijn uw kijk op de wereld. Letterlijk. Daarom helpen wij u graag om uw blik te verruimen. We zorgen ervoor dat uw ramen kraaknet zijn. Zo  behoudt u uw klare kijk en geniet u optimaal van het verhelderende daglicht of  de warme zonnestralen die door uw ramen naar binnen vallen.

Waarom HDCS?

Uw comfort is essentieel voor ons. Wil u een snelle en efficiënte oplossing om  uw ramen en gevels te reinigen? Kies dan voor onze transparante aanpak en  verzeker uzelf in vijf eenvoudige stappen van ramen en gevels die altijd proper zijn.

Cookies en privacy